Lid raad van toezicht

Vacatures

Voor de Laurentius Stichting zijn wij op zoek naar een lid voor de raad van toezicht.

Functieomschrijving

De leden van de RvT zijn mensen die gericht zijn op samenwerking en die een externe focus hebben. Zij kunnen een verbinding maken tussen maatschappelijke trends en ontwikkelingen enerzijds en de uitdagingen waar de stichting voor staat anderzijds. Daarbij kunnen zij schakelen tussen schaalgrootte en schoolbelang, met een realistisch besef van de mogelijkheden. De RvT fungeert als ‘critical friend’ en levert een bijdrage aan het opbouwen en uitstralen van de saamhorigheid binnen de Laurentius Stichting. De raad is in ontwikkeling naar modern, waarderend toezichthouden.

Arbeidsvoorwaarden

We zoeken iemand met aantoonbare kennis van, visie op en liefst ook ervaring in de kinderopvang in samenhang met haar sociale en maatschappelijke ketenpartners en stakeholders. Een toezichthouder die zich thuis voelt in een dynamische, goedlopende organisatie die volop in ontwikkeling is. Een energieke, verbindende persoon met een warme interesse voor de regio Delft, Den Haag/Rijswijk en Lansingerland. 

Organisatie

De Laurentius Stichting is een katholieke, ondernemende en ambitieuze organisatie die hard werkt aan goed, bijzonder onderwijs en kinderopvang. Onderwijs dat kinderen een brede vorming en een mooie tijd op de opvang en op school biedt. Opvang en onderwijs dat kinderen voorbereidt op de middelbare school, een plaats op de arbeidsmarkt en een plaats in de maatschappij. 

Onder de Laurentius Stichting ressorteren 26 scholen voor regulier basisonderwijs, één internationaal georiënteerde basisschool, één school voor speciaal basisonderwijs en één school voor voortgezet onderwijs (praktijkonderwijs). Er werken ruim 900 medewerkers samen aan het katholiek onderwijs voor meer dan 9.000 leerlingen, verspreid over zes gemeenten.

Meer informatie

Lees voor meer informatie de profielschets. 

Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae uiterlijk 8 mei 2023 via het sollicitatieformulier op deze pagina.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marja de Kruif via 088-205 16 00.

Belangrijke data:
•    Voorselectiegesprekken: 11 mei 2023
•    Gesprek met de BAC: 16 mei 2023

De reactietermijn is inmiddels verstreken. U kunt helaas niet meer solliciteren.