Rector-bestuurder

Vacatures

Voor Christelijk Gymnasium Sorghvliet zoeken wij een rector-bestuurder.

Functieomschrijving

Als rector-bestuurder van een zelfstandig gymnasium in de Haagse context ben je het aansprekende interne en externe boegbeeld van  Sorghvliet. Je vergroot de kansengelijkheid voor leerlingen die in een grootstedelijke omgeving gymnasiaal onderwijs kunnen en willen volgen. Je werkt mee aan het uitdragen van de meerwaarde van gymnasiaal onderwijs, zowel regionaal als landelijk.
Vanuit je strategische visie op en kennis van het onderwijs geef je verder vorm en richting aan onze visie op onderwijs en opvoeding: vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en zorg. 

Wat bieden wij?
We bieden je een inspirerende functie op een school die ontwikkeling koppelt aan traditie. Waar ruimte is om eigen ervaring en deskundigheid te brengen en waar je samen met een groep zeer betrokken collega’s de school verder brengt in een veranderende maatschappij met nieuwe waarden, normen en inzichten. Een school met een levendig sportief, sociaal en cultureel programma.
We bieden je een aantrekkelijk en overzichtelijk zelfstandig gymnasium op een prachtige locatie dichtbij het Vredespaleis, het Catshuis en de Scheveningse kust. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een functie van 1,0 fte in schaal BB conform de bestuurders-cao voortgezet onderwijs.

Organisatie

Christelijk Gymnasium Sorghvliet, opgericht in 1908, is een categoriaal gymnasium met een uitstekende reputatie. De school heeft 785 leerlingen en ongeveer 85 medewerkers.

Meer informatie

Lees voor meer informatie de profielschets.

Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae uiterlijk 8 januari 2024 via het sollicitatieformulier op deze pagina. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Marja de Kruif via 088-2051600.

Belangrijke data:

  • Voorselectiegesprekken: 11 januari 2024.
  • Eerste gespreksronde: 17 januari 2024.
  • Tweede gespreksronde: 22 januari 2024.

De reactietermijn is inmiddels verstreken. U kunt helaas niet meer solliciteren.