Afdelingsleider havo en vwo 1 en 2

Vacatures

Het Oranje Nassau College Parkdreef zoekt een afdelingsleider voor havo en vwo leerjaar 1 en 2.

Functieomschrijving

Als afdelingsleider ben je verantwoordelijk voor leerjaar 1 en 2 van onze havo en vwo. Je bewaakt het pedagogisch-didactisch klimaat binnen de afdeling en bewaakt in overleg met de leerjaarcoördinatoren de studievoortgang van leerlingen en de prognoses.
Je initieert het opstellen van het jaarplan van de afdeling en levert een bijdrage aan de samenstelling van het schoolplan, in samenspraak met het MT en de afdeling. Je rapporteert periodiek aan het MT over de onderwijsopbrengsten van de afdeling en gaat daarover in gesprek met de afdeling.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een uitdagende baan in een school met een fijne sfeer. Je mag met jouw kennis en ervaring op het gebied van onderwijs, leren en leiderschap het managementteam (MT) versterken. Je geeft leiding aan de collega’s uit het team en draagt zorg voor het creëren van een prettige leer-en werkomgeving voor leerlingen en medewerkers en het bieden van kwalitatief goed onderwijs aan de leerlingen van het Oranje Nassau College Parkdreef. 

Arbeidsvoorwaarden

Dit is een functie van 0,8 - 1,0 fte in schaal LD conform de cao vo.

Organisatie

Het Oranje Nassau College Parkdreef is een open, christelijke school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium met 1900 leerlingen. Er werken in de school circa 200 medewerkers. Leerlingen in havo en vwo hebben de mogelijkheid het certificaat Technasium te behalen. Ons onderwijs is persoonlijk: we zien en kennen elke leerling en sluiten aan bij zijn of haar leervragen. 
ONC Parkdreef vormt samen met ONC Clauslaan het Oranje Nassau College (ONC), een open christelijke scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo. Op ONC Clauslaan kunnen leerlingen terecht voor beroeps- voorbereidende leerwegen en mavo. Het Oranje Nassau College is onderdeel van de Unicoz onderwijsgroep.

Meer informatie

Lees voor meer informatie de profielschets.

Belangrijke data:

  • Reageren kan tot en met zondag 14 april 2024. 
  • (Digitale) voorselectiegesprekken met de begeleidend adviseur: dinsdag 16 april 2024. 
  • Eerste gespreksronde met de BAC: donderdag 18 april 2024. 
  • Tweede gespreksronde met de BAC: dinsdagmiddag 23 april 2024.  

De reactietermijn is inmiddels verstreken. U kunt helaas niet meer solliciteren.