Directeur kwaliteit en ontwikkeling

Vacatures

Verdi Onderwijs zoekt een directeur kwaliteit en ontwikkeling.

Functieomschrijving

Als directeur Kwaliteit en Ontwikkeling geef je leiding en sturing aan een aantal stafcollega’s van de domeinen HR en onderwijskwaliteit. Jouw team bestaat uit twee ervaren HR adviseurs, de teamleider O2 (onderwijs en opvang) en de teamleider S2 (begeleiding starters en studenten). Jij bereidt het meerjarenplan voor en geeft hieraan uitvoering, samen met je team. Samen met hen zorg je voor het verwezenlijken van de doelstellingen en resultaten. Je draagt bij aan de begroting en de halfjaarlijkse bestuursrapportage. Ook vertegenwoordig je Verdi bij in- en externe contacten zoals opleidingsinstituten, samenwerkingsverbanden en de gemeente. 

Samen met de directeur bedrijfsvoering vorm je een tandem dat fungeert als solide team, een team waarbij de (staf)medewerkers hun visie kunnen toetsen, aanscherpen en verfijnen. Als directeur kwaliteit en ontwikkeling krijg je de unieke kans om verdere samenhang te creëren én nieuwe perspectieven aan te brengen. 

Arbeidsvoorwaarden

Dit is een functie van 0,8 - 1,0 fte in schaal 13/14 conform de cao po.

Organisatie

Verdi onderwijs bestaat sinds 1 januari 2022 en komt voort uit een fusie. Het is een natuurlijke match tussen 21 basisscholen in de gemeente Meierijstad. Samen goed voor ruim 3.500 leerlingen en in totaal ruim 450 leerkrachten en (ondersteunende) medewerkers.
Verdi is een jonge, frisse organisatie waar er aandacht is voor verschillen en een veranderbare omgeving én waarin we ons verbonden voelen met deze verschillen en die omgeving.

Meer informatie

Lees voor meer informatie de profielschets.

Belangrijke data:

  • Sluitingsdatum: 19 juni 
  • Voorselectiegesprekken: 24 juni
  • Eerste gespreksronde: 26 juni (avond)
  • Tweede gespreksronde: 2 juli (avond)
Wij horen graag van je.

De reactietermijn is inmiddels verstreken. U kunt helaas niet meer solliciteren.