Teamleider mavo 3/4 en havo 4/5 Libanon Lyceum

Vacatures

Het Libanon Lyceum zoekt een teamleider mavo 3 en 4 en havo 4 en 5 met leidinggevende ervaring.

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een dynamische baan op een mooie locatie in Rotterdam, waarin je jouw kwaliteiten iedere dag kunt inzetten en je bijdraagt aan de ontwikkeling van leerlingen en collega's?

Samen met de (nieuwe) rector en de andere teamleiders vorm je het MT van het Libanon Lyceum. We gebruiken de koers van de stichting en de missie en visie van de school als basis om vanuit verantwoordelijkheid voor onze leerlingen en hun toekomst in de mondiale wereld van morgen onze leerlingen op te leiden tot zelfstandige wereldburgers. We herkennen en erkennen een ander en diens talenten en zijn doorlopend betrokken bij de ontwikkeling van onze leerlingen. 

Het MT heeft ook als opdracht om te zorgen dat het nieuw schoolplan gerealiseerd wordt, door collega’s te inspireren en te faciliteren om hun talenten in te zetten. 

Samen met de collega’s in de teams werk je aan goed onderwijs en een fijne leeromgeving voor de leerlingen en docenten. Je bent verantwoordelijk voor de personeelszorg, leerlingenzorg (waarbij je ondersteund wordt door leerjaarcoördinatoren) en ontwikkeling van het onderwijs in de teams van de bovenbouw mavo en havo. Jouw kerntaak ligt bij het leiding geven aan de collega’s in de teams. Je hebt daarom zelf geen lesgevende taak. 

Arbeidsvoorwaarden

Dit is een functie van 0,8 - 1,0 fte in schaal 12 conform de cao vo.

Organisatie

Het Libanon Lyceum is een school voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en Technasium. De school heeft twee locaties in Rotterdam-Kralingen: de locatie onderbouw aan de Mecklenburglaan voor de leerlingen van leerjaar 1 en 2 en 3 havo/vwo en de locatie bovenbouw aan de Ramlehweg voor de leerlingen van 3 mavo, 4 en 5 havo en 4, 5 en 6 vwo. Het Libanon Lyceum valt onder de stichting Bestuur Openbaar Onderwijs Rotterdam (BOOR). 

Meer informatie

Lees voor meer informatie de profielschets.

Belangrijke data:

  • Reageren kan tot en met zondag 30 juni.
  • Voorselectiegesprekken: dinsdagochtend 2 juli
  • Eerste gespreksronde: donderdag 4 juli (einde middag en avond)
  • Tweede gespreksronde: dinsdagmiddag 9 juli
Wij horen graag van je!

De reactietermijn is inmiddels verstreken. U kunt helaas niet meer solliciteren.