Twee adjunct-directeuren

Vacatures

ISW Gasthuislaan zoekt een adjunct-directeur Onderwijs en een adjunct-directeur Organisatie.

Functieomschrijving

Als adjunct-directeur vorm je samen met de directeur het managementteam van de school. De directie zorgt voor het vaststellen en bewaken van een gedragen visie en het behouden van focus en richting. Je bouwt voort op wat al goed werkt, zorgt voor draagvlak en betrokkenheid, neemt medewerkers mee in de beslissingen die er genomen worden, waarbij je uitgaat van professionele gelijkwaardigheid. 
Als directie zorg je ervoor dat je goed zichtbaar bent en dat er duidelijkheid is over de verdeling van taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden. 

Adjunct-directeur Organisatie
De adjunct-directeur organisatie is (mede)verantwoordelijk voor beheer, financiën, voor het OOP en PR en werving. Je zorgt er samen met je team voor dat alles op rolletjes loopt met betrekking tot huisvesting en facilitaire zaken en bent betrokken bij de ontwikkeling van je team. Ook zorg je ervoor dat de school op financieel gebied in control is, waarbij je veel aandacht hebt voor formatie en roostering. 

Adjunct-directeur Onderwijs
De adjunct-directeur onderwijs is (mede)verantwoordelijk voor de secties/vakgroepen, het decanaat en de zorgcoördinatoren. Daarnaast zorg je voor de kwaliteitsbewaking/pdca cyclus kwaliteitszorg, het initiëren/monitoren van onderwijsontwikkeling en HR voor het OP.

Arbeidsvoorwaarden

Dit zijn functies van 0,8 - 1,0 fte in schaal 13 conform de cao vo.

Organisatie

ISW Gasthuislaan is een van de scholen van de ISW Scholengroep. Onze scholengroep biedt voortgezet onderwijs op alle niveaus op zes scholen in Naaldwijk, 's-Gravenzande, Poeldijk. Elk met een eigen karakter, altijd dichtbij. ISW biedt op innovatieve, ondernemende en daadkrachtige wijze voortgezet onderwijs op alle niveaus. 

Meer informatie

Lees voor meer informatie de profielschets.

Belangrijke data:

  • Sluitingsdatum: 23 juni
  • Voorselectiegesprekken: 27/28 juni
  • Eerste gespreksronde: 3 juli
  • Tweede gespreksronde: 9 juli
Wij horen graag van je!

De reactietermijn is inmiddels verstreken. U kunt helaas niet meer solliciteren.