Bestuurder

Vacatures

Het Pleysier College zoekt een bestuurder.

Functieomschrijving

Ben jij een maatschappelijk betrokken bestuurder met innovatief vermogen en een hart voor voortgezet speciaal onderwijs? Als kleinschalige organisatie met een warme sfeer bieden wij een uitdagende en veelzijdige bestuurlijke functie. 

In de functie van bestuurder vertegenwoordig je het Pleysier College extern en geef je richting aan de maatschappelijke opdracht. Je bevindt je in een complexe omgeving waar jeugdzorg onder druk staat en de beweging wordt gemaakt naar inclusief onderwijs. Jij ziet ruimte voor innovatie en bouwt aan een heldere positionering van het Pleysier College. Je bouwt (verder) aan een netwerk om samen te werken aan de ondersteuning van jongeren die extra hulp nodig hebben.

Daarnaast stimuleer je duurzame ontwikkeling en innovatie. Onder jouw leiding worden ingezette ontwikkelingen geborgd en verankerd in onze organisatie. Door jouw gerichtheid op duurzame ontwikkeling blijft de organisatie in beweging. Jouw kracht ligt in out-of-the-box denken om nieuwe ideeën te genereren. Verder ga je samen met de directeuren de onderwijskwaliteit monitoren en bijsturen waar nodig.

Wat bieden wij?
Een interessant speelveld waarin je vanuit een werkomgeving met betrokken professionals een bijdrage levert aan de vorming en het toekomstperspectief van jongeren in de regio Haaglanden. Je krijgt ruimte om te blijven leren en ontwikkelen, met een raad van toezicht die je ondersteunt. 

Organisatie

Het Pleysier College verzorgt voortgezet speciaal onderwijs (vso cluster vier) aan leerlingen van 12 tot en met 20 jaar in de regio Haaglanden. We hebben vijf verschillende scholen (Delft, Zoetermeer en Oosterbeek, Westerbeek en Zefier in Den Haag) met elk een eigen populatie leerlingen en een bestuursbureau.

Meer informatie

Lees voor meer informatie de profielschets.

Belangrijke data:

  • Sluitingsdatum: 29 september
  • Voorselectiegesprekken: tussen 3 en 9 oktober
  • Eerste gespreksronde: 8 november
  • Tweede gespreksronde: 13 november
Wij horen graag van je!

Form is being loaded...