Beleidsmedewerker Onderwijs & Kwaliteit

Vacatures

Delta Scholengroep zoekt een ervaren beleidsmedewerker Onderwijs & Kwaliteit die zich inzet voor de brede ontwikkeling van heel het kind en alle kinderen.

Functieomschrijving

In deze uitdagende functie binnen het primair onderwijs krijg je de kans om echt een verschil te maken. Je werkt in een informele, professionele omgeving met volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Als beleidsmedewerker speel je een sleutelrol in de kwaliteitszorg en kwaliteitscultuur van de Delta Scholengroep. Je wordt erkend als expert op het gebied van onderwijskwaliteit en jouw adviezen worden gewaardeerd door zowel het college van bestuur als het directeurenteam. Je helpt hen bij het nemen van concrete stappen vooruit en daagt directeuren uit om het onderwijskundig niveau op hun scholen verder te verbeteren. Daarnaast ben je actief betrokken bij het netwerk van Coördinatoren Onderwijskwaliteit en Ondersteuning, waarbij je hen ondersteunt in hun cruciale rol op schoolniveau.

Wij zoeken een enthousiaste professional met ruime ervaring als beleidsmedewerker Onderwijs & Kwaliteit of een vergelijkbare functie binnen het onderwijs. Je beschikt over minimaal een Hbo-diploma en herkent jezelf in eigenschappen zoals onafhankelijkheid, samenwerkingsgerichtheid, analytisch vermogen, doelgerichtheid, daadkracht, besluitvaardigheid, resultaatgerichtheid, procesbewaking, energie en initiatief.

Arbeidsvoorwaarden

Dit is een functie van 0,8 fte in schaal 11 OOP conform de cao po.

Organisatie

Delta Scholengroep verbindt 25 PO-scholen verspreid over de gemeenten Arnhem, Rheden, Renkum, Oost-Gelre en Berkelland. Onze scholen verzorgen onderwijs voor ruim 5000 kinderen die in hun leerproces worden begeleid door ruim 600 medewerkers.

Meer informatie

Lees voor meer informatie de profielschets.

Belangrijke data:

  • Sluitingsdatum: 30 september
  • Voorselectiegesprekken: 2 oktober
  • Eerste gespreksronde: 9 oktober
  • Tweede gespreksronde: 16 oktober
Wij horen graag van je!

Form is being loaded...