Directeur basisschool De Verbinding

Vacatures

Voor basisschool De Verbinding zoekt Stichting Conexus een directeur.

Functieomschrijving

We zoeken een directeur die werkt vanuit verbinding en vertrouwen en samen wil bouwen aan inclusiever onderwijs. Ben jij klaar om een dynamische school in ontwikkeling te leiden, waar samenwerking en maatschappelijke betrokkenheid centraal staan?  

Als directeur speel je een cruciale rol in het verder vormgeven van onze onderwijsvisie, die elementen van het Jenaplan combineert met klassikaal onderwijs. Je leidt een enthousiast team dat zich inzet voor de brede ontwikkeling van leerlingen, met, in de komende periode, een focus op rekenen en spelling. Je bent verantwoordelijk voor een gezonde bedrijfsvoering en weet strategische keuzes te maken die bijdragen aan de duurzame groei van de school.

Bij Conexus, de overkoepelende organisatie, krijg je de kans om deel te nemen aan stichtingbrede projecten en klankbordgroepen. Onze Conexus Academie biedt volop mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Werken bij Conexus betekent dat je er nooit alleen voor staat; dat is de kracht van samen.

Arbeidsvoorwaarden

Dit is een functie van 0,8 - 1,0 fte in schaal D12 conform de cao po.

Organisatie

Conexus is een organisatie met 31 scholen (28 regulier, 2 SBO en 1 SO) en biedt onderwijs aan circa 8.400 leerlingen in Nijmegen en Heumen. Basisschool De Verbinding, onderdeel van Conexus, is opgericht in 2018 en groeide sinds die tijd van 50 naar 300 leerlingen en van 5 teamleden naar het huidige team van 24. 

Meer informatie

Lees voor meer informatie de profielschets.

Belangrijke data:

  • Sluitingsdatum: 3 november 
  • Voorselectiegesprekken: 6 november
  • Eerste gespreksronde: 11 november
  • Tweede gespreksronde: 20 november
Wij horen graag van je!

Form is being loaded...