Nieuwe uitgave boek over interim-management

Ons boek 'Interim-management in het onderwijs' is vernieuwd. Er is een hoofdstuk aan toegevoegd over zorg- en kwaliteitsbeleid, een van de specialismes van ons dochterbedrijf Fenom. Zij bieden de mogelijkheid om tijdelijke IB’ers, zorg- en kwaliteitscoördinatoren en orthopedagogen in te schakelen. Verder is het boek in een nieuw jasje gestoken.

De interim-intern begeleiders en -zorg- en -kwaliteitscoördinatoren van Fenom zijn ervaren professionals die de zorgstructuur en de kwaliteit binnen scholen versterken. Zij identificeren knelpunten en ontwikkelen samen met de directie en het team een zorg- en kwaliteitsbeleid voor de lange termijn. Zo dragen zij bij aan de ambities van opdrachtgevers. In het boek staan twee praktijkvoorbeelden die dit illustreren.

Positieve energie

De interimmers van Fenom werken volgens de principes van het waarderend onderzoek. Dit betekent dat ze altijd aansluiten bij wat er al goed gaat. Het versterken en verder laten groeien van die successen maakt veel positieve energie en plezier vrij. Dat bepaalt voor een groot deel het resultaat van hun werk.

De B&T-aanpak

De opzet van het boek is verder gelijk gebleven. Centraal staat de geheel eigen aanpak die B&T interim-management in de loop der jaren heeft ontwikkeld en die is vertaald in zes uitgangspunten. Die uitgangspunten zijn elk in een hoofdstuk ondergebracht en worden geïllustreerd aan de hand van interviews met interimmers en opdrachtgevers. In die verhalen lees je welke uitdagingen we in de praktijk tegenkomen en hoe we samen met onderwijsprofessionals waarde toevoegen aan onderwijsorganisaties.

Gratis

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je het boekje lezen? Vraag een gratis digitaal exemplaar van Interim-management in het onderwijs aan via onderstaande button.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in de dienstverlening van B&T interim-management of Fenom interim zorg & kwaliteit? Klik dan op een van onderstaande buttons. Of neem contact op met Willy Egberink of Erik Verstegen. Ook als je interimmer bent en toe bent aan een nieuwe uitdaging horen we graag van je.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.