Website en nieuwsbrief Leren verbeteren vernieuwd

Aan het begin van het nieuwe schooljaar zijn de website en de nieuwsbrief van Leren verbeteren vernieuwd. Leren verbeteren is een project dat B&T uitvoert in opdracht van het ministerie van OCW.

Leren verbeteren begeleidt scholen en besturen in het voortgezet onderwijs bij verbetering van de onderwijskwaliteit. Het project biedt kennis, menskracht en middelen aan scholen en besturen die van de inspectie een beoordeling ‘onvoldoende’ of ‘zeer zwak’ hebben gekregen. Ook scholen en besturen die zelf constateren dat de onderwijskwaliteit onder druk staat, kunnen bij Leren verbeteren terecht.

Nieuwe website

Leren verbeteren biedt nog steeds dezelfde begeleiding met bekende én nieuwe adviseurs, maar heeft vanaf nu een vernieuwde website, die ook mobiel goed te bekijken is. Op de website vinden bezoekers voortaan eenvoudiger hun weg naar de begeleiding die Leren verbeteren biedt en naar de begeleidingsvormen die de adviseurs van Leren verbeteren daarbij inzetten.

De site geeft ook een handig overzicht van alle scans & tools die scholen en besturen zelf kunnen gebruiken, en van alle publicaties en podcasts van Leren verbeteren.

Nieuwsbrief via LinkedIn

Niet alleen de website van Leren verbeteren, maar ook de nieuwsbrief heeft een update gehad. Voortaan wordt die verstuurd via LinkedIn. Je kunt je abonneren via deze link.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.